martes, 28 de abril de 2009

Conclusió sobre la interacció i la construcció del coneixement en aquest fil

El debat ha estat molt important en la nostra assignatura, permetent-nos argumentar sobre una informació que semblava poc estructurada i genèrica al començament.

Al nostre fil de debat: La intel·ligència a la nevera i altres fractures, el debat girava al voltant del mite, la democratització de les TIC, aquí ens van adonar de que el poder econòmic mundial, dona origen a fractures digitals en diferents aspectes, socials, econòmics i òbviament culturals.

En la nostra participació calia analitzar les perspectives a favor i en contra i així ens podien adonar si la nostra premissa era valida i estava ben fonamentada per les dades i observacions també valides. Així comprovaven que la conclusió era valida.

La eina metodològica de c-map tools va ser un estri metodològic important, tot i que abans les participacions textuals , assenyalant premisses i conclusions ja ens portaven a realitzar un procés metacognitiu per argumentar de manera correcta.

Les premisses i les conclusions ajudaven, però l’expressió gràfica de l’argumentació ajudava molt en el procés d’argumentació.Com diu el refrany popular :”una imatge val més que mil paraules”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario